Kids Paleis, hoffelijk bouwen aan hun toekomst!

020 7371707 info@kidspaleis.nl

Steeds minder scholen gaan met hun leerlingen naar het zwembad en zo lijkt het traditionele schoolzwemmen te verdwijnen. Echter blijft de behoefte van ouders bestaan hun kinderen het zwemmen vaardig te maken, omdat dit naast plezierig ook heel cruciaal kan zijn als een kind te water raakt.

Kids Paleis biedt de mogelijkheid voor kinderen hun zwemdiploma’s te behalen binnen de opvang uren. In samenwerking met Optisport en het Zed en Sop zwemlestraject, beleven onze kinderen het leukste en spannendste zwemlesavontuur. ¬†Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de kinderen ontvangen samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en verdienen zij zegels voor in het paspoort.¬†Alles in het tempo van de kinderen.

Uiteraard worden de lessen enkel verzorgd door gediplomeerde en gecertificeerde zweminstructeurs in het bezit van een geldige VOG, onder toeziend oog van een pedagogisch medewerker van Kids Paleis. Verder krijgen ouders de mogelijkheid online de voortgang van het kind in te zien middels het online leerlingvolgsysteem. Daarmee hebben ouders overal inzicht in de vorderingen van zijn of haar kind(eren).