Kids Paleis, hoffelijk bouwen aan hun toekomst!

020 7371707 info@kidspaleis.nl

Wat kost opvang bij Kids Paleis

Kids Paleis biedt verschillende opvangmogelijkheden voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hierdoor bent u bij Kids Paleis flexibel in het regelen van opvang voor uw kind. Hieronder staan de verschillende opvangmogelijkheden en prijzen op een rijtje. De tarieven zijn inclusief warme maaltijd, fruit, drinken en tussendoortjes. Let op: Onderstaande tarieven zijn ‘bruto tarieven’. Hierin is nog geen rekening gehouden met eventuele aftrek van de kinderopvangtoeslag. Heeft u andere vragen over onze opvang of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Hoe kan ik berekenen wat ik per maand moet betalen?

Die kosten die u heeft voor de opvang zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs en van de Kinderopvangtoeslag die je ontvangt van de Belastingdienst. Wilt u weten hoeveel dit is of wilt u hulp bij het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan of neem contact met ons op.

Opvangmogelijkheden voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4 tot 13 jaar)

BSO 52 weken €7,26

(op maandag t/m vrijdag, inclusief 12 schoolvakantieweken en 5 extra schoolvrije dagen)

BSO 40 weken €7,26

(op maandag t/m vrijdag, 5 extra schoolvrije dagen)

BSO Flexibel € 7,45

Voor ouders met wisseldiensten of een wisselend rooster biedt Kids Paleis flexibele opvang. De ouder dient één maand van te voren de dagen waarop opvang benodigd is aan te geven in de ouderlogin. Flexibele kinderen kunnen op diverse basisgroepen geplaatst worden. Indien de ouder voor een flexibel contract kiest, gaat u als ouder automatisch akkoord met de opvang in diverse basisgroepen. Bij flexibele opvang kan het voorkomen dat op geen van de groepen plek is, indien dit het geval is kan er die dag geen opvang geboden worden aan het kind. Bij het afsluiten van een flexibel contract zijn de ouders op de hoogte dat het sporadisch kan voorkomen dat één aangegeven opvang dag niet mogelijk is. 

Om organisatorische redenen bieden wij maximaal 3 flexibele kindplaatsen in de 3 horizontale groepen.

BSO 12 weken €7,45

(op maandag t/m vrijdag in de schoolvakantieweken)