Kids Paleis, hoffelijk bouwen aan hun toekomst!

020 7371707 info@kidspaleis.nl

Ons aanbod

Onze buitenschoolse opvang is gesitueerd in de grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam, dit willen wij o.a gebruiken om bij de kinderen een omgevingsbewustzijn te creëren door bijv. uitjes in de natuur te realiseren. Wij pleiten voor het belang van actieve participatie in de eigen leefomgeving welke ook extra ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Vroeg participeren in de samenleving zorgt voor gevoel voor betrokkenheid in de samenleving, welke moeilijker is aan te leren in de jongerenleeftijd.

Uw kind, in de basisschoolleeftijd, heeft zo zijn of haar eigen interesses ontwikkeld en vaak duidelijke voorkeuren in wat uw kind wil ondernemen. Wij bieden ze de keus uit workshops waarvoor ze zich kunnen inschrijven en open activiteiten, zodat ze naast even chillen, een boek lezen en een spelletje spelen, gestimuleerd worden nog meer uit hun vrije tijd en vakantiedagen te halen. De jongste kinderen zitten nog maar net op school en hebben meer behoefte aan geborgenheid. Oudere kinderen krijgen behoefte aan privacy. Er is binnen de dag bij Kids Paleis de ruimte om toe te geven aan de behoefte van het kind.

Kids Paleis heeft zeven soorten programma’s waarbinnen de workshops aangeboden kunnen worden;

Weerbaarheidstrainingen, sportactiviteiten, 21 eeuwse skills ontwikkelingen, dans en muziek, huiswerkbegeleiding, taalverrijking en natuur en dier.