Kids Paleis, hoffelijk bouwen aan hun toekomst!

020 7371707 info@kidspaleis.nl

 

Muziek- en dansles als meerwaarde

Muziek en dans, dat is een twee-eenheid. Ze horen bij elkaar als zwart en wit, een sleutel en een slot of het kip en het ei. Bij ons is het niet anders. Bovendien leveren muziek en dans een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. Niet alleen gelet op muzikaliteit. Het is bewezen dat muziek en dans de taal- en spraakontwikkeling, motoriek, creativiteit en concentratie stimuleren. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan.

Kids Paleis Kleuterdans (4 tot 6 jaar)

Dansen is bewegen op muziek. Jonge kinderen doen dat van nature. Vrij en onbevangen vanuit hun hart. Daar sluiten we bij aan. De kinderen maken spelenderwijs kennis met dans en muziek. Door middel van vrij bewegen en spelletjes worden kinderen zich bewust van hun lichaam, de ruimte, emoties en ontwikkelen ze hun coördinatie en muzikaliteit.

Kids Paleis Streetdance (7 tot 13 jaar)

Streetdance is een verzamelnaam voor verschillende dansvormen. Tijdens de Streetdancelessen gaan de kinderen dansen op hits die onder de kinderen populair zijn en krijgen daarbij passende dansen aangeleerd. Deze dansworkshop zorgt onder andere voor een goede samenwerking, verbeterde conditie, verbeterde motoriek, ontwikkeling maar vooral voor plezier. Hun bewegingen zien er in een mum van tijd stoer, swingend of juist strak uit.

DJ/Producerlessen (7 tot 13 jaar)

Vroeger riepen kinderen vaak: “Ik wil later politieman worden” of “ik wil graag meester of juf worden“.. Hedendaags zijn daar heel veel begrippen bijgekomen, doordat je in deze moderne tijd van je hobby makkelijk je beroep kan maken.

..”ik wil graag DJ worden!!

Kids Paleis als nieuwetijdse BSO stimuleert graag de interesses van kinderen en talenten. Daarom bieden wij onze kinderen DJ/Producer lessen. Met deze muzikale workshop leren zij, net als bij gitaar- of pianoles, alles over ritmes, tempo, akkoorden en muziekstijlen. Maar daar stopt een DJ/Producer niet, zij leren beatmatchen en mixen, zij ontdekken hoe belangrijk de opbouw van een nummer is en kunnen zelfs een start maken met het produceren van eigen muziek.

Kids Paleis beschikt over een eigen muziekstudio en de workshop zullen worden verzorgd door een echte DJ/Producer. Met maximaal 8 kinderen tegelijk word er gewerkt aan de basic DJ/Producer skills van kinderen.